Menu wigilijne
Zupy
Zupa rybna ………………………. 25 zł litr
Barszcz z krokietem ………………………. 22zł litr
Krem z borowików ………………………. 28,00 litr
Dania główne
Karp saute z pieczarkami ………………………. 30,00
Dorsz panierowany ………………………. 30,00
Schab po królewsku (schab z śliwką ,morelą, bekonem i pieczarką) ………………………. 25,00
Filet drobiowy faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami zawijany w bekonie z sosem z św.pomidorów ………………………. 19,00
Łosoś zapiekany w sosie kaparowym ………………………. 30,00
Karkówka na dziko z jabłkami ………………………. 15.00
Zraz wołowy ………………………. 30,00
Zraz wieprzowy ………………………. 20.00
Szynka pieczona szpikowana boczkiem ………………………. 15,00
Kotlet devolaille ………………………. 15,00
Zakąski na zimno
Schab z śliwką ………………………. 10,00
Schab z kremem chrzanowym ………………………. 10,00
Rolada z indyka z morelą ………………………. 10,00
Filet z kurczaka z owocami ………………………. 10,00
Galantyna z kurczaka ………………………. 10,00
Polędwiczka z kremem chrzanowym ………………………. 12,50
Jajko w szynce na sałatce ………………………. 10,00
Szparagi w szynce ………………………. 10,00
Łosoś w galarecie ………………………. 19,00
Tatar z łososia z zielonym jabłkiem i avocado ………………………. 25,00
Pstrąg w galarecie ………………………. 12,50
Śledź po japońsku ………………………. 11,00
Mintaj po grecku ………………………. 11,00
Tatar wołowy ………………………. 22,00
Tatar z śledzia ………………………. 13,00
Śledź w oleju ………………………. 13.00
Sałatki – 1kg 50zł
Sałatka z kurczaka z granatem
Sałatka z kurczaka pomarańcza
Sałatka z paluszkiem krabowym, jajkiem i ogórkiem
Sałatka z brokułem, fetą, kurczakiem i pomidorkiem
Sałatka z tuńczyka z jajkiem
Plater jednorazowy 5,50z
Karton 4,00zł