Menu Wielkanocne
– Barszcz zabielany z kiełbasą 500ml. = 15zł
– Krem z
pieczarek 500ml
= 12zł
– Schab po
królewsku
120g = 22zł
– Kotlet devolaille
150g = 15zł
– Rolada z
kurczaka z pieczarkami i serem 150g =
15zł
– Kotlet
imperial
140g = 15zł
– Zrazy
wieprzowe
150g = 18zł
– Mieszki
wieprzowe
130g = 18zł
– Szynka
pieczona nadziewana boczkiem 120g =
15zł
Zimny bufet 10zł porcja
Schab w
galarecie
Schab z śliwką
Schab
faszerowany kremem chrzanowym
Galantyna z
kurczaka
Galantyna z
brokułami
Indyk z
owocami
Indyk w
maladze
Sałatka w szynce
Jajko w szynce na sałatce
Szparagi w szynce
Śledź po
japońsku 13.00zł
Pstrąg w
galarecie
14,00zł
Łosoś w galarecie
18,00zł
Mintaj po
grecku 13,00zł
Tatar z
łososia 100g
25,00zł
Pasztet wieprzowy 1kg 45,00zł
Sałatki – 1kg 50zł
Sałatka z kurczaka z granatem
Sałatka z kurczaka pomarańcza
Sałatka z paluszkiem krabowym, jajkiem i ogórkiem
Sałatka z brokułem, fetą, kurczakiem i pomidorkiem
Sałatka z tuńczyka z jajkiem
Plater jednorazowy 10,00zł
Karton 6,00zł