Menu Wielkanocne
-
Barszcz zabielany z kiełbasą 500ml = 15zł
-
Krem z pieczarek 500ml = 12 zł
-
Schab po królewsku 120g = 22 zł
-
Kotlet devolaille 150g = 15 zł
-
Rolada z kurczaka z pieczarkami i serem 150g = 15 zł
-
Kotlet imperial 140g = 15 zł
-
Zrazy wieprzowe 150g = 18 zł
-
Mieszki wieprzowe 130g = 18 zł
-
Szynka pieczona nadziewana boczkiem 120g = 15 zł
Zimny bufet
-
Schab w galarecie 10 zł / porcja
-
Schab z śliwką 10 zł / porcja
-
Schab faszerowany kremem chrzanowym 10 zł / porcja
-
Galantyna z kurczaka 10 zł / porcja
-
Galantyna z brokułami 10 zł / porcja
-
Indyk z owocami 10 zł / porcja
-
Indyk w maladze 10 zł / porcja
-
Sałatka w szynce 10 zł / porcja
-
Jajko w szynce na sałatce 10 zł / porcja
-
Szparagi w szynce 10 zł / porcja
-
Śledź po japońsku 13 zł / porcja
-
Pstrąg w galarecie 14 zł / porcja
-
Łosoś w galarecie 18zł / porcja
-
Mintaj po grecku 13zł / porcja
-
Tatar z łososia 25 zł / 100g
-
Pasztet wieprzowy 45 zł / 1kg