Menu na Wielkanoc
Zupy
Barszcz biały 18zł litr
Żurek 18zł litr
Krem z borowików 22,00 litr
Dania główne
Golonka po bawarsku 25,00
Golonka gotowana 25,00
Szaszłyk drobiowy 15,00
Szaszłyk wp 15,00
Schab po królewsku 15,00
Filet drobiowy faszerowany zawijany w bekonie 13,00
Łosoś zapiekany w sosie kaparowym 18,00
Karkówka na dziko z jabłkami 10,00
Zraz wołowy 18,00
Szynka pieczona szpikowana boczkiem 9,00
Kotlet devolaille 10,00
Mieszki wieprzowe 15,00
Zakąski na zimno
Schab z śliwką 7,00
Schab z kremem chrzanowym 7,00
Rolada z indyka z morelą 7,00
Filet z kurczaka z owocami 7,00
Galantyna z kurczaka 7,00
Polędwiczka z kremem chrzanowym 8,50
Jajko w szynce na sałatce 7,00
Szparagi w szynce 7,00
Łosoś w galarecie 12,00
Tatar z łososia z zielonym jabłkiem i avocado 15,00
Jajka faszerowane 3,50zł
Pstrąg w galarecie 8,50
Śledź po japońsku 7,00
Mintaj po grecku 7,00
Tatar wołowy 12,00
Tatar z śledzia 8,00.
Sałatki 1kg 35zł.
Sałatka z kurczaka z granatem.
Sałatka z kurczaka pomarańcza.
Sałatka z paluszkiem krabowym ,jajkiem i ogórkiem.
Sałatka z brokułem ,fetą, kurczakiem i pomidorkiem.
Sałatka z tuńczyka z jajkiem.
Plater jednorazowy 3,50zł
Karton 3,00zł