Zimne zakąski

Oferta zimnych zakąsek.

Zakąski mięsne:
Schab ze śliwką w galarecie 1p. 100g 6,00 ,-
Schab z morelą w galarecie 1p. 100g 6,00 ,-
Indyk w maladze 1p. 100g 6,00 ,-
Indyk w owocach 1p. 100g 6,00 ,-
Galaretka z kurczaka 1p. 150g 5,00 ,-
Galantyna z kurczaka 1p. 100g 5,50 ,-
Kurczak w owocach 1p. 100g 6,00 ,-
Szparagi w szynce 1p. 100g 5,50 ,-
Jajko w szynce 1p. 130g 5,50 ,-
Sałatka w szynce 1p. 150g 5,50 ,-
Schab z kremem brokułowym 1p. 100g 6,50 ,-
Polędwiczki z musem chrzanowym 1p. 80g 8,50 ,-
Schab z musem chrzanowym 1p. 100g 7,00 ,-
Befsztyk tatarski 1p. 80/150g 9,50 ,-
Pasztet wieprzowy 1kg 26,00 ,-
Ryby
Łosoś z zielonym jabłkiem i awokado 1p. 100g 10,50 ,-
Tatar z łososia 1p. 100g 10,50 ,-
Łosoś w galarecie z cytrynką 1p. 100g 10,50 ,-
Pstrąg w galaretce z białego wina 1p. 100g 9,50 ,-
Sandacz w galarecie 1p. 100g 12,50 ,-
Ryba po grecku 1p. 150g 7,00 ,-
Tatar ze śledzia z zielonym jabłkiem 1p. 130g 7,00 ,-
Mintaj w galarecie 1p. 100g 7,00 ,-
Karp w galarecie 1p. 100g 9,50 ,-
Sałatki
Jarzynowa 1kg 22,50 ,-
Grecka tradycyjna 1kg 32,00 ,-
Brokułowa z jajkiem i pomidorami 1kg 36,00 ,-
Z tuńczyka 1kg 36,00 ,-
Ziemniaczana z ogórkiem kiszonym i wędzonym boczkiem 1kg 28,00 ,-
Z arbuza z fetą czeroną cebulą i oliwkami 1kg 32,00 ,-
Krabowa z zielonym ogórkiem i jajkami 1kg 36,00 ,-

 

20160506_190834

Propozycja menu na wigilię  firmową.

Propozycja I menu wigilia wersja standard

Opłatek 1szt na os.

Zimny bufet 2p. na osobę

Łosoś w galarecie

Pstrąg w galarecie z białego wina

Tatar ze śledzia z zielonym jabłkiem

Indyk z owocami w maladze

Galantyna z kurczaka

Pasztet wp.

Sos cumberland

 

Sałatki 150 g. na os.

 

Sałatka z tuńczyka z jajkiem

Sałatka jarzynowa

 

Ciasta 150g. na os.

 

Piernik w czekoladzie

sernik wiedeński,

makowiec

 

Pieczywo mieszane- chleb wiejski , chleb z nasionami, kawiorek

Masło

 

Napoje:

 

Kawa, herbata

Cukier, mleczko , cytryna

Woda z cytrynką

Soki : 250ml. na osobę

Pomarańczowy

Jabłkowy

Wartość 45 zł od osoby w tym 8% podatku Vat

 

 

Propozycja II wigilia wersja standard z daniem ciepłym

 

Opłatek 1 szt. na os.

 

Dania ciepłe:

 

Filet z łososia duszony w maśle

Pierogi z kapustą i grzybami

 

Zimny bufet po 1,5p. zakąsek na os.:

 

Tatar ze śledzia z zielonym jabłkiem

Łosoś wędzony z cytrynką

Pstrąg w galarecie z białego wina

Kurczak w owocach

Indyk w maladze

 

Sałatki:

 

Sałatka jarzynowa

„Weronika” ( Z winogron, wędzonego kurczaka i orzechów włoskich)

Pieczywo mieszane: chleb wiejski, chleb z nasionami, kawiorek, masło

 

Ciasta:

 

Torcik czekoladowy z gruszkami ”Gutenberg”         po 130g. na osobę

Makowiec

Lukrowane domowe pierniczki

 

Woda,

soki owocowe po 250ml. na osobę

Z czarnej porzeczki, pomarańczowy, jabłkowy

Kawa, herbata

Mleczko , cytrynka, cukier.

 

Wartość 55 zł od osoby w tym 8% podatku Vat

 

Propozycja III wigilia wersja V.I.P.

 

 

Opłatek 1 szt. na os.

 

 

Zimny bufet po 2p. zakąsek na os.:

 

Tatar ze śledzia z zielonym jabłkiem

Łosoś wędzony z cytrynką

Pstrąg w galarecie z białego wina

Kurczak w owocach

Pasztet z gęsich wątróbek w boczku wędzonym

 

Sałatki:

 

Sałatka jarzynowa

Sałatka z tuńczyka z jajkiem

Pieczywo mieszane, masło

 

Ciasta:

 

Torcik czekoladowy z gruszkami ”Gutenberg”         po 130g. na osobę

Makowiec

Lukrowane domowe pierniczki

 

Woda,

soki owocowe po 250ml. na osobę

Z czarnej porzeczki, pomarańczowy, jabłkowy

Kawa, herbata

Mleczko , cytrynka, cukier.

 

 

 

 

Wartość 59 zł od osoby w tym 8% podatku Vat

 

 

Propozycja IV menu wigilia wersja V.I.P. z daniem ciepłym

 

Opłatek 1szt na os.

 

Dania ciepłe:

 

Łosoś z rusztu na kapuście duszonej w maśle

Pierogi z kapustą i grzybami

 

Zimny bufet 1,5p. na osobę

 

Łosoś w galarecie

Pstrąg w galarecie z białego wina

Tatar ze śledzia z zielonym jabłkiem

Pasztet z gęsich wątróbek w boczku wędzonym

Indyk z owocami w maladze

 

Sałatki 150 g. na os.

 

Sałatka jarzynowa

„Weronika” ( Z winogron, wędzonego kurczaka i orzechów włoskich)

 

Ciasta 150g. na os.

 

Lukrowane domowe pierniczki, sernik wiedeński, makowiec

 

Patery owoców: Mandarynki, winogrona czarne i zielone, banany.

 

Pieczywo mieszane- chleb wiejski , chleb z nasionami, kawiorek, masło

 

Wino białe , czerwone 150ml. na os.

 

Kawa, herbata

Cukier, mleczko , cytryna

Woda z cytrynką

Soki : Pomarańczowy, z czarnej porzeczki, jabłkowy           po 250ml. na osobę

 

Wartość 69 zł od osoby w tym 8% podatku Vat

 

20160702_164340 dsc00757dsc00006